Quiz - movies questions

Get YOUR OWN WEBSITE in a WEEK...@2000INR only

MCQs -> Movies - DOWNLOAD

<< 123 >>

11. Which Bollywood star has been selected as jury member for the Cannes Film Festival in 2003?

  • Aishwarya Rai
  • Madhuri Dixit
  • Shah Rukh Khan
  • Dilip Kumar
Answer: Aishwarya Rai


12. This superstar was imprisoned after a man was killed by his rash and careless driving in Mumbai. Who is he?

  • Bobby Deol
  • Amitabh Bacchan
  • Salman Khan
  • Shah Rukh Khan
Answer: Salman Khan


13. Which is the first movie of the famous model Lisa Ray?

  • Kurukshetra
  • Mohabbatein
  • Kasoor
  • Hamara Dil Aapke Pass Hai
Answer: Kasoor


14. Who produced the film 'Phir bhi dil hai Hindustani'?

  • Shahrukh and Juhi
  • Salman and Juhi
  • Jatin-Lalit
  • Aziz Mirza
Answer: Shahrukh and Juhi


15. Which Bollywood movie got a nomination in the Oscars for the Best Foreign Language Film in 2002?

  • Sholey
  • Devdas
  • Company
  • Lagaan
Answer: Lagaan


16. In the film 'Baadshah' what was Shahrukh's name in the film?

  • Baadshah
  • Anil
  • Rohit
  • Rainbow
Answer: Baadshah


17. In the film 'Sholay', which person dies in the ending?

  • Amitabh Bachchan
  • Hema Malini
  • Dharmendra
  • Sanjeev Kumar
Answer: Amitabh Bachchan


18. Which city hosts Bollywood?

  • New Delhi
  • Karachi
  • Chandigarh
  • Mumbai
Answer: Mumbai


19. What was Anil Kapoor's name in the film 'Pukar'?

  • Major Jaikumar Rajwansh
  • Major Rahul Khanna
  • Major Anil Kumar
  • Major Jaidev Rajwansh
Answer: Major Jaidev Rajwansh


20. Which of these has not acted in "Devdas"?

  • Madhuri Dixit
  • Shahrukh Khan
  • Aishwarya Rai
  • Aamir Khan
Answer: Aamir Khan


<< 123 >>